Умови обслуговування

Товариство з обмеженою відповідальністю «ЛІТРОЛ», що є юридичною особою з місцезнаходженням за адресою: м Київ, вул. Мельникова 12-А, код ЄДРПОУ 42804866 (далі по тексту - «Litrol»), ставиться з повагою до Ваших / належить Одержувачу / належить суб'єкту персональних (далі по тексту - «Дані»), згідно с законодательством, що регулює обробку Ваших персональних даних.

Обробка персональних даних здійснюється відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних».

Відповідно до чинного законодавства щодо захисту даних компанія Litrol інформує Користувачів своєї інтернет-платформи про Політику конфіденційності та захисту даних, яка застосовується Litrol під час обробки персональних даних, добровільно наданих Користувачами, що зареєструвалися на Сайті www.litrollapp.com або в мобільному додатку.

Надаючи Litrol свої персональні дані за допомогою електронних форм, розміщених на Сайті або в Додатку, Користувачі в чіткій формі надають Litrol або будь-якій із дочірніх компаній Litrol свою згоду на обробку таких даних відповідно до умов Політики конфіденційності та захисту даних і для цілей, встановлених у цій Політиці.

Користувачі повинні ознайомитися з цією Політикою Конфіденційності та захисту даних до реєстрації на платформі Litrol.

1. Визначення термінів

Персональні дані - це будь-яка інформація персонального характеру, яка дозволяє третій особі ідентифікувати фізичну особу (суб'єкта даних).

Особливі категорії персональних даних - це так звані «чутливі» персональні дані, які можуть завдати шкоди суб'єкту даних на роботі, в навчальному закладі, в середовищі проживання, або можуть призвести до його дискримінації в суспільстві. Наприклад, це персональні дані, які містять інформацію про расове походження, політичних або релігійних поглядах, про членство в профспілках, про стан здоров'я, сексуального життя, біометричні або генетичні дані. У термінології українського законодавства - це такі персональні дані, обробка яких несе особливий ризик для суб'єктів персональних даних.

Яке дозволяє ідентифікувати вас фізична особа - це фізична особа, яке можна прямо або побічно ідентифікувати, зокрема, за допомогою посилання на певний ідентифікатор (ім'я, прізвище, номер документа, інший ідентифікатор), або шляхом аналізу кількох елементів фізичної, генетичної, психологічної, економічної, культурної або інший ідентичності даного фізичної особи.

Суб'єкт персональних даних - це фізична особа, до якого відносяться персональні дані і яке з цих персональних даних можна ідентифікувати, або яке вже ідентифіковано.

Контролер персональних даних - це фізична або юридична особа, яка визначає цілі та засоби для обробки персональних даних та несе головну відповідальність за їх обробку. Контролер персональних даних є «власником персональних даних» в термінології Українського законодавства.

Процесор персональних даних - це фізична або юридична особа, яка на підставі інструкцій (вказівок, розпоряджень) контролера обробляє персональні дані для контролера. Процесор персональних даних є «розпорядником персональних даних» в термінології українського законодавства.

Обробка персональних даних - це будь-яка операція або сукупність операцій, які виконуються з персональними даними або масивами персональних даних з використанням або без використання автоматичних процедур, такі як збір, запис, систематизація, структурування, збереження, зміну, впорядкування, перегляд, використання, поширення або будь-який інший вид надання доступу третім особам, в тому числі співробітникам контролера або процесора персональних даних, а також видалення.

Натискаючи кнопку «зареєструватися», Користувачі цим заявляють, що вони ознайомилися з Політикою конфіденційності та захисту даних і в чіткій формі погоджуються з нею.

Під час реєстрації Користувачі повинні надати таку інформацію для створення або редагування свого облікового запису: ім'я користувача, адреса електронної пошти та/або номер телефону.

Одразу після завершення процесу реєстрації всі Користувачі отримують доступ до свого профілю, який вони можуть заповнити та/або редагувати так, як вони вважають за потрібне. Користувачі можуть отримати доступ до свого облікового запису та редагувати його через свій профіль у Facebook. Інформація та дані, які надають Користувачі, міститимуться в їхньому обліковому записі й можуть бути змінені за допомогою функції «змінити профіль».

Користувачі зобов'язані надавати правдиві та точні дані. Окрім цього, Користувачі несуть відповідальність за будь-які втрати або збитки, які можуть бути завдані Litrol або будь-якій із її дочірніх компаній чи третім сторонам у результаті того, що надана інформація виявиться неправдивою, неточною, застарілою або недійсною.

Дані, що їх збирає Litrol використовуються лише для досягнення цілей, встановлених у Загальних умовах використання сайту, які можна переглянути тут.

2. Персональні дані, які Агентство збирає, зберігає і обробляє:

Інформація, яку ми отримуємо від Користувачів, збирається відповідно до нижчевикладених положень.Litrol збирає інформацію безпосередньо в Користувачів, а також інформацію, яка надається в непрямий спосіб через використання Платформи Litrol.

2.1. Інформація, яка надається безпосередньо Користувачами: Реєстраційні дані: інформація, яку надають Користувачі під час створення облікового запису на Платформі Litrol: Ім'я користувача та адреса електронної пошти.

Інформація профілю Користувача: інформація, яку додають Користувачі на Платформі для того, щоб мати змогу використовувати послуги Litrol, тобто номер мобільного телефону. Користувачі можуть переглядати та редагувати свої персональні дані, коли забажають. Litrol не зберігає реквізити кредитних карт Користувачів, але такі реквізити передаються ліцензійним операторам електронних платежів, які отримують дані та зберігають їх із метою полегшення процесу здійснення платежу Користувачам і управління такими даними від імені Litrol. Litrol за жодних обставин не зберігає такі дані на своїх серверах. Користувачі в будь-який час можуть видаляти реквізити своїх банківських карток, прив'язаних до їхнього облікового запису. Це змусить постачальника послуг видалити таку інформацію. У такому випадку, для оформлення нових замовлень на Платформі, ці дані потрібно буде ввести знову. Користувачі можуть надати таким постачальникам запит на надання їм їхньої політики конфіденційності в будь-який час.

Додаткова інформація, яку Користувачі бажають надати: будь-яка інформація, яку Користувач може надати Litrol для інших цілей. Інформація про зв'язок із Litrol: Litrol має доступ до інформації, що її надають Користувачі для вирішення будь-яких питань або скарг щодо використання Платформи, за допомогою Форми для зворотного зв'язку, електронною поштою або телефоном через службу підтримки клієнтів.

Litrol потрібно обробляти ці дані для виконання встановлених договірних зобов'язань. Якщо Користувач не надає дані, запитувані послуги можуть бути недоступні, і Litrol не зможе їх надавати.

2.2. Інформація, яку безпосередньо надають Користувачі: - Дані, отримані в процесі використання Платформи: Litrol збирає дані, які створюються кожного разу, коли Користувачі взаємодіють із Платформою.

- Дані додатка та пристрою: Litrol зберігає дані на пристрої й у Додатку, що їх використовують Користувачі для доступу до послуг. Такі дані — це:

IP адреса, яку використовує кожен Користувач для підключення до інтернету за допомогою свого комп'ютера або мобільного телефону. Інформація про комп'ютер або мобільний телефон Користувача, як-от спосіб підключення до інтернету, тип браузера, версія операційної системи, тип пристрою. Повні URL-адреси історії відвідувань, включно з датою та часом. Дані облікового запису Користувача: інформація про замовлення, зроблені кожним Користувачем, а також зворотний зв'язок та/або коментарі кожного Користувача щодо замовлення.

- Дані щодо того, звідки користувач заходить на Платформу: якщо Користувач заходить на Платформу Litrol із зовнішнього джерела (як-от посилання з іншого веб-сайту або соціальна мережа), Litrol збирає дані про таке джерело.

- Дані, отримані в результаті управління інцидентами: якщо Користувач звертається до Платформи Litrol за допомогою Форми для зворотного зв'язку або за номером телефону Litrol , Litrol збирає повідомлення, отримані у форматі, який використовує Користувач, і може збирати та зберігати їх для того, щоб управляти наявними або майбутніми інцидентами.

- Дані, отримані від третіх сторін: Litrol може збирати персональні дані або інформацію від третіх сторін лише у випадках, коли Користувач надає дозвіл таким третім сторонам розголошувати таку інформацію Litrol. Наприклад, якщо Користувач створює обліковий запис через свій обліковий запис у Facebook, Facebook може розголошувати нам дані такого Користувача, які можуть міститися в його/її профілі Facebook (як-от ім'я, стать або вік).

Якщо Користувач отримує доступ до Litrol через продукти та послуги, які пропонує компанія Google, Google може надсилати Litrol Дані щодо перегляду Користувачем сторінок через посилання, створені Google.

Користувач може контролювати інформацію, що її надає третя сторона, відповідно до політики конфіденційності такої третьої сторони.

- Дані геолокації: за умови наявності дозволу Користувачів, Litrol збиратиме дані щодо їхнього місця перебування, включно з географічним місцем перебування їхнього комп'ютера або мобільного пристрою в режимі реального часу.

3. Цілі обробки персональних даних

3.1. Для того, щоб використовувати Платформу Litrol

3.1.1. Litrol використовує дані, отримані від Користувачів, для того, щоб надати їм доступ до й можливість взаємодіяти з Платформою Litrol , а також надавати послуги, що їх запитують Користувачі через свій обліковий запис на Платформі Litrol відповідно до процедури, описаної в Умовах використання. Під час виконання замовлення дані можуть бути використані:

Службою обслуговування клієнтів, з якою Litrol уклала договір, з метою попередження Користувача про будь-які можливі інциденти або опитування Користувача щодо того, чому він залишив негативний відгук про надану послугу. Litrol може використовувати дані, надані в замовленні, для управління будь-якими інцидентами, що можуть виникнути під час надання послуг.

Вони також можуть бути використані для того, щоб продемонструвати Користувачам усі замовлення, зроблені через Платформу, і надати їм можливість висловитися щодо послуг, наданих Litrol.

3.1.2. Litrol може використовувати персональні дані, що їх надають Користувачі, для спілкування з Користувачами через електронну пошту або за допомогою SMS-повідомлень щодо діяльності служби. Під час реєстрації Користувача на Платформі вважається, що він/вона погоджуються з Політикою конфіденційності та уповноважують Litrol надсилати такі повідомлення.

3.1.3. Litrol також використовує інформацію для проведення дослідження та аналізу з метою вдосконалення послуг, наданих Користувачам, а також із метою розробки та вдосконалення характеристик послуг, що їх надає Litrol. Litrol використовує інформацію для внутрішніх цілей статистики для того, щоб аналізувати поведінку Користувачів, зрозуміти, як Користувачі використовують Платформу Litrol, і вдосконалити пропоновані послуги, включно з можливістю додавати нові, різноманітні послуги на Платформу.

Обробка даних, описаних вище, є необхідною для виконання договору між Користувачами та Litrol, який укладається шляхом прийняття Умов під час реєстрації на Платформі Litrol. Виконання вищезгаданого договору є основою, яка легітимізує обробку даних, що її здійснює Litrol або треті сторони з метою надання послуг, запитуваних Користувачами через Платформу.

3.2. Для забезпечення безпеки та належного середовища для надійного надання послуг.

3.2.1. Litrol може використовувати дані для забезпечення належного використання продуктів, що їх пропонує Платформа (наприклад, надання консультацій із питань використання фармацевтичних продуктів або забезпечення того, що продукти доставляються особам, які вже досягли 18 років).

3.2.2. Litrol також може використовувати інформацію Користувачів для ідентифікації й розслідування шахрайства та іншої протиправної діяльності, а також порушень Умов використання. Для цього Litrol може розголошувати дані Користувачів платформам, які займаються аналізом шахрайської діяльності.

Litrol може використовувати надану Користувачами інформацію для обробки даних, як описано вище, відповідно до законних інтересів щодо захисту та належного використання Платформи та чинного законодавства, а також для забезпечення належного та безпечного надання послуг.

3.2.3.У разі якщо Litrol виявлено випадки неправомірного, неналежного і (або) шахрайського використання облікового запису, Ваша підписка може бути автоматично деактивована (це ж стосується і додаткових облікових записів, які можуть бути у користувача). Залежно від серйозності інциденту, Litrol залишає за собою право подати заяву до суду. Аналогічно, Litrol залишає за собою право на свій власний розсуд і без попереднього повідомлення відключати користувачам доступ до сервісу і скасовувати дію підписки.

3.3. Рекламні та комерційні пропозиції (онлайн та офлайн)

Litrol використовує технології третіх сторін, інтегровані в Платформу, з метою збору даних Користувачів та їхніх уподобань і використовує їх разом із системами управління відносинами з клієнтами та передовими технологіями на користь Користувачів. Отже, обробка даних відбувається на основі зібраної інформації:

3.3.1. Litrol може надсилати Користувачам на їхню електронну адресу рекламні повідомлення та/або пропозиції, пов'язані з послугами, що їх пропонує Litrol , які можуть бути цікавими для Користувачів. Litrol може оцінювати та персоналізувати такі рекламні повідомлення відповідно до вподобань Користувачів. Якщо Користувач Litrol не бажає отримувати інформацію та/або рекламні оголошення, він/вона може в будь-який час відмовитися від підписки (така можливість надається в електронному листі). У такому випадку Litrol негайно припинить надсилати вищезгадану інформацію.

3.3.2. Litrol може надсилати Користувачам повідомлення та/або пропозиції, пов'язані з послугами, на мобільні телефони за допомогою push-повідомлень, які містять рекламну інформацію та/або пропозиції.

3.3.3. Використовуючи Платформу Litrol, Користувачі можуть отримувати комерційні повідомлення від третіх сторін, пов'язаних із Платформою, як-от Facebook і Google, відповідно до налаштувань конфіденційності, встановлених кожним Користувачем на Платформі.

Обробка даних, описана вище, відбувається відповідно до законних інтересів Litrol під час здійснення діяльності у сфері маркетингу на користь Користувачів, про що йдеться в наступному розділі.

4. Конфіденційність персональних даних

Як зазначено в попередньому розділі, персональні дані, що їх збирає Litrol, використовуватимуться лише для досягнення мети, встановленої в Умовах використання.

Для виконання договірних зобов'язань, бездоганного виконання послуг, а також для своїх власних законних інтересів, Litrol розголошує певні персональні дані Користувачів:

4.1. Соціальним мережам, що їх використовує Користувач для використання додатка. Якщо Користувач прив'язує свій обліковий запис Litrol до іншої соціальної мережі або платформи третьої сторони, Litrol може використовувати інформацію, яка надається такій соціальній мережі або третій стороні, за умови, що така інформація надається Litrol відповідно до політики конфіденційності соціальної мережі або платформи третьої сторони.

4.2. Користувачі можуть отримувати електронні листи від Litrol для підтвердження замовлення, організації повернення, отримання відгуку від Користувача щодо замовлення або короткого опису щодо замовлення.

4.3. Litrol гарантує, що всі комерційні партнери, спеціалісти технічного профілю, постачальники або незалежні треті сторони зобов'язані за договором обробляти інформацію, яка їм надається, відповідно до інструкцій Litrol, цієї Політики конфіденційності й чинного законодавства про захист даних.

4.4. Службам безпеки та правоохоронним органам: Litrol може розголошувати персональні дані облікових записів Користувачів, якщо вважає, що таке розголошення є необхідним для дотримання законодавства, для того, щоб примусити виконувати або застосовувати Умови використання або захистити права, майно та безпеку Litrol, її Користувачів або третіх сторін. Вищевикладене включає обмін інформацією з іншими компаніями та організаціями, а також із правоохоронними органами для захисту від шахрайства та зменшення кредитних ризиків.

4.5. Операторам платежів: Litrol не зберігає реквізити кредитних карт Користувачів. Проте, реквізити кредитних/дебетових карт Користувачів (номер і дата закінчення терміну дії) зберігаються операторами платежів, обраними Litrol, які мають засоби безпеки високого рівня, оскільки дотримуються стандарту безпеки даних індустрії платіжних карт. Якщо Користувач вимагає видалити інформацію, пов'язану зі способом платежу, введеним ним/нею у своєму профілі, сторонній оператор платежів видаляє таку інформацію зі своїх серверів.

4.6. Litrol може розголошувати інформацію органам виконавчої влади та/або третім сторонам, якщо це вимагається відповідно до законодавства у зв'язку з розслідуванням кримінальних справ та неправомірною діяльністю.

4.7. Телефонним інформаційним центрам та службам управління інцидентами: Для того, щоб служба обслуговування клієнтів та телефонний інформаційний центр мали змогу оцінити рівень задоволення Користувачів та для надання послуг адміністративної підтримки, Litrol може розголошувати дані Користувачів компаніям, які розташовані за межами Європейського економічного простору, за умови, що Litrol має право це робити й дотримується вимог безпеки, викладених у попередньому розділі.

4.8. У жодному разі розголошення даних не може здійснюватися з метою обміну, продажу або надання в оренду персональних даних Користувачів у комерційних цілях або всупереч зобов'язанням, встановленим у цій Політиці конфіденційності.

5. Контактна Інформація

Товариство з обмеженою відповідальністю «ЛІТРОЛ»

Юридична адреса: г. Київ, ул. Мельникова 12-А,

код ЕДРПОУ: 42804866